Cowdens Syndrome

Hej och Hå 💙💙

Vet inte hur jag skall börja , men så här är det , jag har fått en diagnos. Som heter Cowdens. Det är en väldigt ovanlig sjukdom , något i min gen dna är fel programmerat , så jag har lättare att få en hel del cancer sorter . Bland annat bröstcancer, livmodercancer, njurcancer och sköldkörtel cancer. Jag var på Cancer genetiska avdelningen på Sahlgrenska i onsdags med Jonas.

Jag kommer komma in i ett program där dom checkar mig jätte ordentligt. Det känns naturligtvis bra . I Västra Götaland är det ca 4 familjer som har detta . Kan vara väldigt olika problem för oss som få det . Jag kommer få läkar hjälp både i Borås och på Sahlgrenska. Läst om olika problem och det kan vara en del . Positivitet , kärlek och ljus jobbas starkt hos mig .

Min familj kommer självklart få testas med . Alla som känner mig vet att jag pratar om jobbiga saker för att lättare klara mig ur det som rör sig i huvudet . Hitta ork , balans och styrka .

Jag pratar hellre , fråga mig saker om du undrar ? Jag funkar bättre så 💙💙💙

När jag vet mer kommer mer . Jag har ringt min tandläkare och tackat som upptäckte vita fläckar på tandköttet. Läkarna sa att det var vaket , mycket missas i Cowdens Syndrome .

Jag har redan tankar hur jag skall ta mig framåt❤️ Ge mig gärna positiva och stärkande ord . Skicka en kram eller två .

Annonser

9 reaktioner till “Cowdens Syndrome”

 1. Hej.
  Har med cowdens s.
  Upptäckt av tandl. Överlevt cancer två ggr lär väl bli fler med dessa risker.
  Intressant o höra fler i Sverige som har det.
  Kram Lisa

  Gillad av 1 person

 2. Kerstin 🙏🏻❤️Finaste vän
  Jag har aldrig hört om denna ”sjukdom” som passerar dig vill jag säga från hjärtat – den passerar förbi!
  Du har så mycke kärlek i dig så den kommer inte fästa sig och jag är tacksam att den upptäcktes.
  Jag sänder massa värme tankar kärlek och styrka ❤️🙏🏻Tack för att du delar med dig

  Gillad av 1 person

 3. Jag har heller aldrig hört om denna sjukdom, trots att jag tidigare jobbat i vården. Starkt av dig att dela med dig 💝
  Så bra du skriver 💚

  Mina tankar och mitt hjärta går till dig i denna stund ❤️💚💗 Kramar om dig i cyberrymden 💫💕

  Gillad av 1 person

 4. Kära du för mig egentligen helt okända Kerstin.. Jag tackar dig igen för din öppenhet och jag förstår att det här har varit omtumlande och svårt att ta in. Men du är en sån fin och ljus person, det har jag upplevt i det du skriver och förmedlar… och såna människor är livet extra rädda om, för de behövs länge här på jorden i sin osjälviska arbetsuppgift! Det är så väldigt bra att du nu förstås får regelbundna kontroller och undersökningar och du ska se att det kommer att gå så bra…! Som din medmänniska kommer jag att ta med dig i mina böner och riktade goda välvilliga tankar och jag skickar ljus till dig! Allt det bästa och styrka, lugn och tillit önskar jag dig! Kram!

  Gillad av 1 person

 5. Du är såå stark Kerstin bara att pratar om saker. 😘 Som du sa du har det i genen men det behöver inte utveckla vidare. Nu ska läkare ha stenkoll på dig. Jag är säker att du fixar detta, kram 😘

  Gillad av 1 person

 6. En stark diagnos som du dessutom orkar dela med dig av. Gör mig ont att höra om din och familjens jobbiga tid nu och framåt. Sänder dig av hela mitt hjärta styrke-kramar till er alla. Mitt healing-hjärta skänker många tankar 💞💞 Styrka och kärlek

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s