Jag kommer kämpa

Jag skrev om min diagnos i våras , sen har det hänt så mycket så jag är lite tagen . Cowdens Syndrome som 1/200000 har . Ett Sk genfel som gör att jag har betydligt större chans att få vissa typer av cancer .

Bla Livmoderscancer, Bröstcancer, Sköldkörtel, Njurcancer och Tarmcancer. Hög procent att det kan ske . Så jag tänker göra vad jag kan för att minimera risken om jag kan .

Jag har besökt läkare , varit på röntgen , gjort biopsis ( ursäkta stavning , om det blir fel) och får göra om dem snart igen, och plockat bort polyper på kroppen som kommer från ingenstans.

Pratat strategier för framtiden hur varje läkare skall göra en plan för nästa test.

Det är bestämt att jag skall ta bort livmodern i sep . Jag skall under året ta bort mina bröst , för att hitta en större livskvalitet så jag slipper en massa oro. När det var bestämt infann sig ett viss lugn . Det känns som ett bra beslut.

Jag vill må mitt bästa jag ända in i Framtiden❤️

Kram Kerstin

Annonser

4 reaktioner till “Jag kommer kämpa”

 1. Tuffa beslut,men är nog det bästa att göra.Jag hade cancer i min sköldkörteln,den är borttagen nu och allt är bra.var det nåt speciellt prov som togs eftersom du fick veta om denna gen?Jag har tagit en tårtbit i bröstet och sedan denna cancer i sköldkörteln också,klarat mig 2ggr nu.

  Gillad av 1 person

  1. Min tandläkare hittade vita fläckar på tandköttet , tog en bit av tandköttet och skickade iväg . Hamnade sen på cancergenetiska på Sahlgrenska .
   Blodprov och efter 6 mån -svar om Cowden

   Gilla

 2. Jag önskar dig allt det bästa och en fullgod hälsa för din framtid Kerstin! Du gör kloka bedömningar och minimerar så klokt mycket oro och risker, så jättebra! Och så gör du osjälviskt hela tiden gott för andra genom din visdom och dina kunskaper, och inget kan vara mer helande och läkande än det! En stor medmänsklig kram till dig! Du ingår i min dagliga aftonbön när jag ber för mina medmänniskor!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s