Jag försöker lära mig leva med Cowden 💙💙

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Det är svårt att skriva glasklart om vad man känner och hur man egentligen mår i det man hamnat i. Men självklart är det orkan uppe i skallen , men jag är ju en fixar person . Då menar jag att råkar jag ut för något jobbigt , då går min hjärna på högvarv. Hur skall jag fixa detta ?

Jag försöker vara i balans och jag försöker se det som en fantastisk sak att jag hamnat hos alla dessa läkare, att de kan hjälpa mig att slippa få cancer. För att få cancer i min värld är något jag aldrig vill ha . Flera mycket goda vänner har cancer och jag vill inte komma dit .

Som ni vet har jag högre % att få olika typer av cancer . Och har nu opererat bort livmoder och äggstockar . Sjukskriven nu 4e veckan.

Jag promenerar , rör mig här hemma, det finns en stark trötthet i huvud och hela kroppen.

I allt detta är det väntan , oron i att få cancer, nya operationer att ta in, att jag faktiskt får ta bort friska delar av min kropp för att hålla mig frisk .

Det är en otrolig konstig känsla , det tär på sinnet. Därav har jag kontakt med en kurator som får mig att se perspektiv på saker och ting . Jag har även fantastisk familj och underbara vänner som gör att jag även kan leva i mitt sanna jag .

Det lyssnar , bollar , ältar med mig och jag är så otroligt Tacksam ❤️

Annonser

En reaktion till “Jag försöker lära mig leva med Cowden 💙💙”

  1. Jag kan verkligen förstå hur du känner det just nu.På både pappas och mammas sida finns cancer,jag har haft bröst och cancer i sköldkörteln som är bortopererad.Mamma,farmor,farfar,svärfar, farmors syster och många flera har dött i cancer.Min man dog i cancer,hans bror är nyligen operarad för cancer.Två av mina döttrar har haft tumörer i bröstet.Kanske inte samma sak som det du har.Jag går inte och tänker på om/när jag får cancer igen.Men sista gången i sköldkörteln kändes det värre,och jag tror det har att göra med att jag miste min man i cancer.Ibland känns det som att jag vill inte ha mera cancer i mitt liv,vill få slippa allt elände jag varit med om och få det bra nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s