Beslut, väntan,oro med Cowdens 💙

Jag tar mina beslut pga att jag vill verkligen hålla mig frisk hela vägen .

Inget är viktigare än att vara frisk. 💚 Jag skapar mig frisk in i framtiden pga av mina beslut . Det låter som att det är lätt att ta mina beslut ?

Det är det självklart inte . Inte på något sätt. Men jag försöker se livet i ljuset utanför tunneln som jag är i just nu. Där ser jag mig själv som en mycket frisk person och därför är det ok att gå igenom det jag går igenom just nu och en tid framöver.

Jag måste orka det , jag måste ta mig igenom oro, all väntan på svar . Gå på mina alla olika check ups . Det är så läkarna hjälper mig att hålla mig frisk . Jag är Tacksam att jag fått så bra hjälp av alla läkare jag mött , och det händer något hela tiden . Så jag kan verkligen säga Svensk sjukvård är fantastisk .

Mitt nästa möte är angående mina bröst, jag har fått tid 5 nov på Sahlgrenska . Det är oerhört nervöst . Jag skall verkligen ta till mig vad jag får för information. Genom Cowden Syndrom har jag 85% chans att få bröst cancer.

Det enda jag vet är att det vill jag inte ha . Jag har pratat med människor som gjort operationen , som har samma gen mutation som jag och jag har pratat med en kvinna med brac genen, den Sk bröstcancer genen. Och efter dessa samtal är jag helt övertygad vad jag kommer att göra .

Det är att ta bort brösten och återställa dom på det sätter läkarna tycker är bäst .

Det känns väldigt verkligt nu , efter att ha fått mötes tiden. Det får känslorna att svalla. Klart det är konstigt att ta bort något friskt , men det får aldrig bli något sjukt .

Med 3 personer minst i min närhet med bröst cancer – väljer jag min väg . Som är bäst för mig.

❤️💗💜💙💖💚🖤🧡

Annonser

En reaktion till “Beslut, väntan,oro med Cowdens 💙”

  1. Du är så stark och så modig 👍 Du har massor av stöd från oss i din grupp och även privat. Du visar vägen för andra via att berätta och vara modig ❤ Fortsätt och kämpa 👍 /kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s