Tacksam och Glad ❤️

Jag är ändå TACKSAM för så mycket saker i mitt liv . Så tacksam att få den fantastiska läkarhjälp som jag får, Sverige är fantastisk i detta . De hjälper mig att hålla mig frisk kroppsligt.

Tacksam för Mona min kurator som hjälper mig att få perspektiv 💗

Min älskade man Jonas som älskar mig i nöd och lust, stöttar och finns där , lyssnar . Måns som glädjer mig på många fina sätt . Mamma och Pappa som finns och lyssnar i vått och torrt. Ulrika och Lena. 💕 (syster, kusin) Mia (svägerska) Gunilla, Katarina, Anna, Ulrika, Monica, Lotte, Liselotte, Pia och Katrin.( och många fler)

Fina jobbkompisar utan Er hade det varit svårt och engagerad chef. Lättare när livet är tufft. Vill ge Janina en extra kram . Du har verkligen gjort allt för att förstå ,från första stund.💞

Mina nya Cowden vänner som hjälper mig på vägen och förstår precis vad jag känner och jag är orolig ibland AnnMarie , Lena, Ingela, Anna och många fina amerikanska kvinnor.

Jag lever mitt liv – detta är inte vem jag är . Jag skrattar , gör saker som jag älskar , bla min hund Freja, promenerar , läser , skriver, reser, fixar hemma , umgås jämt med nära och kära .

Njuter av den ljuva naturen 💚

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s